Fietsen in het Altmühltal !!


DSCF1046
Weer een prachtige muur.

Deel 2
Zaterdag 15-6 en Zondag 16-6- 20113

Na het ontbijt de koffers weer in de bus. Om 9.30 uur zitten we weer op de fiets. We fietsen van Herrieden naar Weissenburg langs de Altmühlsee.Daar ook heerlijk op een terrasje gezeten. Er staat wel een stevige wind en natuurlijk hebben we hem tegen. Het is erg warm 32gr en moeten ons goed insmeren en veel water drinken. De tocht van 59 km gaat voorspoedig. Als we Weissenburg binnen rijden komen we als eerste onze chauffeur tegen die ons de weg wijst naar het hotel. We mogen de fietsen in de garage parkeren van het hotel. Hotel Am Ellinger Tor ligt vlak achter de oude stadspoort
Zeer leuk hotel en vriendelijk personeel.Na het diner nog even het stadje verkennen en rondhangen op een gezellig plein waar muziek word gemaakt door een DJ van een Bar. De jeugd rijdt af en aan om hun dure auto’s te showen. Vroeger ging dit op brommers bij ons. Zo als op Urk en Volendam. Eigenlijk is er niets veranderd. We vragen om een 2 de kussen en genieten van een goede nachtrust.
Zondag is rustdag. We gaan het stadje verkennen op de fiets en gaan geocachen.Het is weer 32 gr. We vinden er 3 deze keer. 1 schat geeft zich niet bloot. En natuurlijk heerlijk op een terras gezeten. s’Avonds moeten we aan de groep uitleggen wat geocachen is. En horen elkaars verhalen aan wat er zoal gedaan is deze dag. De volgende dag word het nog warmer volgens het weerbericht. Pffffffff.

dit is de achterkant van de muur
dit is de achterkant van de muur

Voor wie alle foto’s wil zien.

We fietsen van Herrieden naar Weissenburg

Groetjes Anna

4 reacties op ‘Fietsen in het Altmühltal !!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s