Fietsen in het Altmühltal


Water beheer In Papenburg
Water beheer In Papenburg

Deel 3

Vandaag 34 gr. Warm dus we rijden van Weissenburg  via Dollnstein naar Konstein. Het wordt al aardig heuvelig. De fietspaden liggen ook in de volle zon. Mijn lieve zus krijgt problemen met de warmte. Op een gegeven moment vinden we toch een schaduw plek met fontein in een dorpje. Daar hebben we zuslief weer bij haar positieven kunnen brengen met koud water en natte zakdoekjes in haar nek te leggen. Ze gaat weer stoer verder voor het laatste traject.
In Konstein wacht de bus op ons bij een prachtige klimrots. Maar geen kletteraar te vinden, Ook voor hen is het te warm. We wachten onder genot van een koel drankje van de chauffeur heerlijk onder de bomen op de mensen die nog binnen moeten komen. Mijn zus is er weer helemaal bij. Dit was een route van 56 km.

De volgende morgen starten we weer in Konstein. Het zou de heetste dag van het de week worden 37 gr. We spreken af met de chauffeur op bepaalde punten waar hij zal staan als zuslief niet meer kan. Zij maakt er op 11 km na gebruik van. Ook nog een klein ongelukje omdat ze beetje ongelukkig van haar fiets stapt valt ze om met fiets boven op haar. Wat een zere elleboog oplevert. Zus en zwager houden  René gezelschap en wij fietsen samen de laatste kilometers

Papenburg
Papenburg

Voor wie alle foto’s wil zien

We fietsen van Weissenburg naar Konstein

Fijne dag Groetjes Anna

8 reacties op ‘Fietsen in het Altmühltal

  1. Bij zulke hete moet het verstand het halen van het programma.Veel drinken en als men de volle zon niet kan mijden niet vertrekken.Heb al meegemaakt dat mensen zo in het ziekenhuis geraken.

  2. Erg knap dat jullie dit allemaal konden doen .en zeker met heel veel warm weer ik zou dit niet kunnen . respect hoor . geniet samen van jullie mooie ideeën en die je ook uitvoert Gr van Cees

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s