Landgoed Hof Espelo !!


dscf1047Mijn vaste vriend wilde op paddenstoelenjacht met gidsen in hof Espelo. Mmmm Ik had zo mijn bedenkingen. Weinig regen gevallen- herfst vakantie georganiseerd en een mooie dag. Dat levert horden mensen op. En inderdaad horden mensen. De mensen werden in 3 groepen verdeeld met iedere groep een gids.Nou de gids van onze groep kon geen paddenstoel vinden . Ja wat zwammen aan een boom. Ja en ook kon ze zwammen.dscf1040De kinderen vonden wel paddenstoelen. dscf1046De gids waren we al snel kwijt en zijn toen zelf maar gaan wandelen en wat foto’s gemaaktdscf1043De beek is erg droog.dscf1051Parasietdscf1052Duivelsei wordt een stinkzwamdscf1053Zwavelkopjes

Toch lekker buiten geweest. Maar samen tot de conclusie gekomen DAT NOOIT WEER. We gaan zelf wel , maar pas als het flink geregend heeft.

Groetjes Anna

9 reacties op ‘Landgoed Hof Espelo !!

  1. Dank je Ann. De paddenstoelen die ik langs mijn blog heb staan. Die heb ik samen met onze kleinzoon gemaakt. Hij zoeken en ik de foto’s maken. Toen waren er genoeg. Jammer dat hij nu 20jaar is en met Oma niet meer op paddenstoelen jacht gaat. Hij heeft anderen dingen te doen .druk druk druk . Maar het is een mooie herinnering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s